Moccamaster ne kadar sürdürülebilir?

15-11-2022 10:12
Moccamaster ne kadar sürdürülebilir?
Halihazırda bir Moccamaster sahibiyseniz, satın alabileceğiniz en sürdürülebilir filtre kahve makinesi üreticilerinden biri olması muhtemelen sizin için sürpriz değildir. Ancak bir Moccamaster satın almayı düşünüyorsanız veya neden sadece harika kahvenin tadını çıkarmakla kalmayıp aynı zamanda çevre dostu ve sürdürülebilir olduğunuzu bir kez daha duymak istiyorsanız, okumanız gereken blog bu!

El yapımı kalitesi
Moccamaster hakkında bilmeniz gereken en önemli şey, tüm kahve makinelerinin Hollanda'nın kalbinde el yapımı olarak üretilmesi ve hepsinin ayrı ayrı iki kez test edilmesidir. Bu, kapınıza geldiğinde yıllarca keyfini çıkarmanız için hazır bir kahve makinesi sunmamızı sağlar.

Bununla birlikte, tüm kahve makineleri, ömür boyu dayanıklı çevre dostu malzemelerden elde üretilir. Moccamaster'ın içindeki bakır ısıtma elemanı, arada bir temizleyip kireçten arındırırsanız temelde bozulamaz. Filtre kahve makinesinin şık dış kısmı da bir ömür boyu dayanıklıdır. Plastik kısımların tamamı BPA, BPF ve Ftalat içermediğinden size ve doğaya zarar vermez.

Tabii ki, filtre kahve makinenizin içinde veya dışında bir şeyler kırılabilir. Her Moccamaster, parçaların değiştirilebileceği veya onarılabileceği şekilde üretilmiştir. Bu nedenle Moccamaster satın alacağınız son filtre kahve makinesidir.


Demlendikten sonra sıfır atık
Filtre kahve ile kahvenizi sıfır atıkla demlemiş olursunuz. Demlemeden sonra kalan filtre kağıdı kompostlanabilir, hatta bu bitkileriniz için harika bir besindir. 

Uzun lafın kısası, Moccamaster, konu harika kahve yapmak olduğunda satın alabileceğiniz en sürdürülebilir seçeneklerden biridir!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.