Termos vs cam; bana hangi makine uygun?

15-11-2022 10:12
Termos vs cam; bana hangi makine uygun?
Çok sık aldığımız sorulardan biri “Hangi filtre kahve makinesini seçmeliyim?” Her ne kadar zor bir seçim gibi görünse de aslında çok kolay. Açıkçası, en zor olanı renk seçimi.

Moccamaster satın almak istediğinizde hangi modelin sizin için daha uygun olduğundan emin değilseniz, kendinize sormanız gereken ilk soru şu olmalı:

“Ben nasıl bir kahve içicisiyim?”

Kahveyi arkadaşlar ve ailenizle mi içmeyi seviyorsunuz? Yoksa günde en fazla 4 fincan kahve mi içiyorsunuz? Her iki durumda da cam sürahili KBG Select harika bir seçim. 4 ila 10 fincan kahveye kadar, yani 0.5 ila 1.25 litre arası kahveyi mükemmel şekilde demler ve akıllı ısıtıcı plaka sayesinde 40 dakika boyunca kahveniz sıcak kalır. Bir sonraki kahveyi demlemeden önce kurabiyeyle kahve keyfi yapmak için mükemmel süre!

Ayrıca, mutfağınıza renk katmak istiyorsanız, KBG Select ihtiyacınıza cevap veren yegane makine. 20’den fazla renk seçeneği arasında mutlaka tarzınıza ve mutfağınıza uygun bir Moccamaster vardır.

KBG Select satın alın...
Ancak, tam bir sürahi kahve demliyorsanız ve daha çok açık hava insanıysanız veya çalışma ortamınız için mükemmel bir filtre kahve makinesi arıyorsanız, termos sürahili KBGT sizin için biçilmiş kaftan. Makineyle birlikte gelen taşıma kapağı sayesinde kahvenizi 2 saate kadar sıcak tutabilirsiniz. Bu model, termos sürahisi sayesinde ısıtıcı plakaya ihtiyaç duymaz, bu nedenle evde ya da ofiste dolaşmak ve arkadaşlarınıza, ailenize ve iş arkadaşlarına kahve ikram etmek, hatta kahvenizi alıp dışarı çıkmak çok kolaydır.

Küçük bir kafeniz varsa, KBGT misafirlerinize kahve servis etmek için harika bir seçimdir, ancak evdeki misafirleriniz için KBG Select’in renkli dünyasından seçim yapmanızı öneririz.

KBGT satın alın...


Umarız bu bilgilerle doğru filtre kahve seçimini yapmanız kolaylaştırmışızdır. Şimdi sıra geldi doğru rengi seçmeye
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.